Molenhoek Fysiotherapie

Wij zijn een enthousiast team van 9 fysiotherapeuten en 1 secretaresse.  Binnen ons team hebben we 2 manueel therapeuten, 2 psycho-somatische fysiotherapeuten, 2 oedeemfysiotherapeuten/oncologiefysiotherapeuten, 1 bekkenfysiotherapeut en 2 algemeen fysiotherapeuten.

Onze visie is om een goede kwaliteit fysiotherapie te geven in een sfeer waarin patienten zich thuis voelen en het gevoel hebben serieus genomen te worden. Dit trachten wij te bereiken door binnen een week een afspraak te maken met de patient. Bij ons dus geen wachtlijsten!  Verder zijn al onze therapeuten BIG-geregistreerd en geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register Fysiotherapie. Dit houdt in dat onze therapeuten regelmatig aan bij- en nascholing doen.

Fysiotherapie Molenhoek werkt intensief samen met de zorgverleners in Vaassen. Ook met de huisartsen en apotheek Stellendam zijn afspraken gemaakt.

Contact
T 0578  – 648040
Telefonisch zijn wij elke werkdag van 08.30 uur – 12.30 uur te bereiken. Op andere tijden kan het zijn dat u uw boodschap moet inspreken op ons antwoordapparaat. Het is ons streven u binnen 2 uur terug te bellen.