Medisch Pedicure Inge Hekking

Medisch Pedicure

Als medisch pedicure geef ik uw voeten de verzorging, die ze nodig hebben en verdienen. Ik zorg ervoor dat u en uw voeten ontspannen, zodat u relaxt en evenwichtig in het leven kunt staan. Goede voetverzorging is net zo belangrijk als veel andere medische zorg.

Bij voetklachten verandert ongemerkt uw lichaamshouding. Dit kan leiden tot klachten in al uw gewrichten, zelfs tot nekklachten. De preventieve kracht van een goede voetverzorging bevordert uw gezondheid en helpt uw mobiliteit te behouden, maar zorgt ook voor een voet die er verzorgd uitziet. Ik vind het dan ook belangrijkom eerst de gezondheid van de voeten grondig te analyseren, voordat ik eelt, likdoorns, ingroeiende nagels, verdikte- en/of schimmelnagels ga behandelen. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannen voetmassage om de doorbloeding in de voeten te verbeteren.

Voetreflex Plus

Door mijn grote interesse in gezondheid, vitaliteit en de natuurgeneeskunde wil ik mijzelf naast Medisch Pedicure ook meer specialiseren in de gezondheid van de voet. Doordat ik de opleiding tot Voetreflex Plus therapeut bij Total Health bijna heb afgerond bied ik niet alleen behandelingen aan op het gebied van voetverzorging, maar kunt u ook bij mij terecht voor een Voetreflex Plus ontspanningsmassage of therapeutische behandelingen.

Kijk voor meer informatie op http://www.voetreflexveluwe.nl

Medisch Pedicure en Voetreflex Plus Praktijk Inge Hekking                                                                                                                                             info@pedicureingehekking.nl                                                                                                                                                                                                                                                 06-12101949                                                                                                                                                                                                                               www.pedicureingehekking.nl